Cinema amb valors: Drets de les dones i dret del treball

 

Curs per prendre consciència de les dificultats de les dones alhora de realitzar-se laboralment.

Descripció de l’activitat

Les veus de les dones i els seus drets massa sovint no són escoltats en el cinema i en els mitjans de comunicació. Tot i ser la meitat de la població, les dones no compten amb les mateixes condicions de treball ni oportunitats per desenvolupar la seva vida de la mateixa manera que ho fan els homes. Aquestes oportunitats són generalment inferiors i encara més desiguals en funció de l’entorn cultural, social i ètnic.

Els audiovisuals són una eina per reflexionar i sensibilitzar a la societat d’aquest fet.

Aquesta activitat és idònia per treballar: drets de les dones, drets laborals, primer món versos països en vies de desenvolupament, cultures del món i ètnies.

Cada sessió d’aquest curs consta de tres parts: una presentació d’un film, del seu context històric i social, la projecció d’una pel·lícula amb valors i d’una dinamització d’un debat final on els assistents reflexionaran sobre el tema de cada sessió.

L’activitat pot constar de les sessions que es desitgin, de films seleccionats del Festival Gollut, mostra de referència del cinema compromès i fotoperiodisme i  a triar en funció de les característiques del grup i dels objectius de l'entitat interessada en programar-ho.

 

Preu

1 sessió de 2h         350 €

2 sessions de 2h      680 € 

4 sessions de 2h   1.350 € 

 


Actitivitat pot ser subvencionada per la Diputació de Barcelona fins a un 100 % per Ajuntaments de la província de Barcelona de poblacions de menys de 30.000 habitants si la sol·licitud es realitza abans del 6 de febrer de 2020

 

Durada

Sessions de 2 hores (1, 2, 3 o 4 sessions)

Format de l'activitat

Es poden triar sessions indistintament de programa que inclouen una presentació i contextualització del filmla projecció i la dinamització del debat i cinefòrum amb els assistents. Inclou els drets d'exhibició de les pel·lícules i el desplaçament.

Públic

Juvenil, Adult, Gent gran.

Requisits tècnics

Projector digital, ordinador i sonorització de sala connectats entre sí. Micròfon, en cas de sala de grans dimensions. Connexió a internet WIFI

 

Els films documentals formen part del catàleg de Festival Gollut, mostra de cinema compromès, denúncia social i fotoperiodisme.

Logo Festival gollut

Comparteix-ho amb els teus amics

Divendres 10 Juliol 2020

Aquest web usa cookies – Este web usa cookies + info.

Accepto - Acepto